На енергийно ниво  това е лесно да се обясни: за

...
На енергийно ниво  това е лесно да се обясни: за
Коментари Харесай

Фаталните страсти, които предизвикват тежки болести и недъзи

 пристрастености

На енергийно ниво  това е елементарно да се изясни: за всички усеща и страсти в нашето тънко тяло, наречено астрал, дава отговор сърдечната чакра.

Причините за пораждане на някои изключително рискови заболявания са доста по-дълбоки, в сравнение с някой може да си показа. 7 -те съществени пристрастености, които водят до болести, е належащо да премахнете от съзнатието и живота си, тъй като точно те по този начин постоянно се трансформират в източник на всевъзможни несгоди.

Постоянната тъга трови въздуха

Дори и преди 100 години диагнозата на лекаря „ гибел от тъга “ е била публикувана и не е предизвиквала никакви въпроси. В днешно време доста хора са не запомнили, че мощната горест е способна да убие човек за малко време. Тъга и наслада участват в живота ни, като са негова неразделна част.

Но надълбоко заседналатa, неизречена, корозивна тъга или засегнатост, на тънък проект заемат цялото място в живота, принуждавайки човек непрекъснато да мисли за нейната причина, да „ диша “ единствено нея. Това положение последователно води до разрушение на белите дробове, както на индивида, който не може да се измъкне от нея, по този начин и на неговото семейство. Не е чудно, че отчаянието е един от седемте смъртни гряха, дружно с убийството.

За да продължите да живеете пълностоен живот и да освободите в него място за благополучие, би трябвало да се освободите от повода за непрекъсната горест. В края на краищата, без значение какво се е случило в предишното, животът би трябвало да продължи.

Гневът е взривно устройство

Забелязали ли сте, че по време на плевел скандал или подтиснат, само че кипящ вътре във вас яд, дясната страна на тялото леко се вцепенява, стомахът се свива, и се появява горчив усет на езика?

Причината за това е, че гневът, като взривно устройство, раздира на части силата на чакрите, които дават отговор за волята и спокойствието. Тя се намира в коремната област. Токсичната сила на гнева след детонацията засяда в коремната област, създавайки блок. Това в последна сметка води до тежко увреждане на черния дроб.

Завистта убива насладата и любовта

Като завиждаме на непознатите триумфи ние си мислим, „ Какъв шанс! Бих желал и аз! „ За страдание, доста малко хора знаят, че Вселената не разпознава такова мощно прочувствено, само че неразбираемо обръщение. И вместо изгода, завистникът получава всичките скрити проблеми, заболявания и несгоди от този, на който завижда.

Огромната топка с негативна сила удря по астралното и физическо тяло, което води до доста болести. Първите, които страдат, са биологичните филтри: черния дроб и бъбреците.

Изводът е явен: не завиждайте.

Сълзите притеглят мъка

Сълзите са един доста мощен развой, който ни оказва помощ да изхвърлим от себе си отрицателни страсти. Но мощният инструмент е потребен единствено в изключителни случаи.

Ако се просълзявате за всеки малък и нищожен мотив, това може да докара до проваляне на сърцето и неговата обвивка. За да избегнете това, би трябвало да се научите да се контролирате и да се смеете по-често, като превключите множеството страсти от сълзи на смях.

Страхът изсмуква виталните сили

Страх от незнайни бъдещи или събития от предишното сковават нашата енергийна сигурност, като ни вършат уязвими.

Чакрата, отговаряща за волята и отбраната стартира да работи погрешно, улавяйки и задържайки сила, вместо да и разреши да се движи свободно. Рано или късно, подобен мощен блок води до препълване на чакрата с тежка сила. Във физическото тяло това води до диабет, заболяване на жлъчката и стомашни язви.

И Прекомерната наслада не носи благополучие

Ние знаем, че позитивните страсти – са нещо хубаво. Те ни поддържат през целия живот, оказват помощ ни да стартираме и да развиваме другарства, да построяваме връзки със фамилията и околните си. Но даже и насладата не постоянно ни носи изгода.

„ Сърцето е щастливо да болежка “, „ сърцето се свива от благополучие “ – смисълът на тези изречения, минимум един път, е изпитвал всеки един от нас. След изблика на бурна наслада от някое събитие, се усещаме опустошени. Лекарите са потвърдили: прекомерно мощните страсти водят до сърдечно-съдови болести, най-много до инфаркт.

На енергийно равнище, това е елементарно да се изясни: за всички усеща и страсти в нашето тънко тяло, наречено астрал, дава отговор сърдечната чакра. Когато ние пламенно показваме страсти на наслада, тази чакра не може да се оправи с големия поток от сила, внезапно ориентирана в нея, не устоя на натиска и избутва виталната сила в нищото. Това води до сърдечно-съдови болести.

Практици и духовни учители приканват за непрекъснато равновесие във всички страсти, без значение дали са от наслада или горест.

Прекомерната грижи за децата ще вкара в гроба родителите

Децата идват на този свят въпреки и безпомощни, само че самостоятелни персони с тяхна орис. Ако родителите не престават прекомерно упорито да се грижат за тях и откакто са станали независими, то виталните им сили изтичат като плевел поток, отразявайки се на физическото тяло като ракови болести. Същото се отнася и за всеки човек, който демонстрира прекалено много грижи.

econet


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР